h

Nieuws uit 2015

1 december 2015

Boze "toekomstige" ondernemer steelt handtekeningenlijsten.

Foto: www,signatureonline.nl

Raadslid Petra Coret: “Maandagochtend werd ik door een supermarkt in Papegaaienburg gebeld met de mededeling dat er iemand de winkel binnen was gekomen en erg boos de handtekeningformulieren bij de kassa heeft weggegrist en een personeelslid in krachtige bewoordingen heeft duidelijk gemaakt dat hij het hier helemaal niet mee eens is”.

Lees verder
29 november 2015

SP congres kiest Ron Meyer als nieuwe partijvoorzitter

Foto: SP / SP.nl

Het XXI SP-congres, dat 28 november in Utrecht bijeen was, heeft uitgebreid stil gestaan bij het vertrek van Jan Marijnissen. Hij was sinds 1988 voorzitter van de SP en kondigde kort voor de zomer zijn vertrek als voorzitter aan. SP-leider Emile Roemer memoreerde de lange strijd die Marijnissen heeft gevoerd om van de SP een grote partij te maken. 'Met opofferingsgezindheid heeft Jan de partij groot gemaakt. Hij stond er als dat nodig was. Jaar in jaar uit. Vele duizenden SP'ers hebben geleerd van zijn analytisch vermogen, politiek inzicht en organisatorisch talent.´

Lees verder
20 november 2015

Geen monumentenstatus voor het Nollebos in Vlissingen

Foto: SP Vlissingen

De actiegroep Behoud Nollebos/Nollepark Vlissingen heeft een burger initiatief in de gemeenteraad gebracht, waarin werd verzocht om voor het betreffende gebied de status natuurmonument aan te vragen. Het is heel lovenswaardig dat deze mensen dit hebben aangedurfd. Maar geheel doordacht was het niet. Dat bleek uit de beantwoording van allerlei vragen.

Lees verder
27 oktober 2015

SP maakt zich hard voor buurtsuper

Foto: buurtsuper.eu

De afgelopen tijd is er veel gesproken over de plannen die er zijn voor het Baskensburgterrein. De Ondernemers hebben plannen om een foodplaza te beginnen, maar uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat er géén ruimte is voor meer supermarkten. Er moet altijd goed gekeken worden naar wat een eventuele uitbreiding betekent voor de buurt en de gemeente Vlissingen.

Lees verder
1 oktober 2015

Weer gaat Zeeuwse werkgelegenheid verloren

Foto: PZC / Delta Middelburg, PZC

Weer gaat Zeeuwse werkgelegenheid verloren. Met dank aan VVD en PvdA

Lees verder
30 september 2015

30 september dag van de waarheid voor Delta

Foto: Ruben Oreel / PZC

Energiebedrijf Delta is een handtekeningenactie begonnen tegen de gedwongen splitsing van het netwerkbedrijf en het productie- & leveringsbedrijf.

Lees verder

Pagina's

U bent hier