h

HuisKamer Project Drugverslaafden (HKPD)

25 februari 2009

'Wie niet durft komt niet in aanraking'

VLISSINGEN - Er was zaterdag enige overlast, parkeeroverlast, rondom het Huiskamerproject voor Druggebruikers in de Dr. Stavermanstraat in Vlissingen.

Lees verder
24 februari 2009

"Wie niet durft komt niet in aanraking"

Er was zaterdag enige overlast, parkeeroverlast, rondom het Huiskamerproject voor Druggebruikers in de Dr. Stavermanstraat in Vlissingen.
Buurtbewoners, rechters, politici, medici en tal van andere nieuwsgierigen waren op de open dag van het HKPD afgekomen. En niet iedereen had zijn auto precies in de vakken gezet. Ook op de stoep voor het HKPD was er zo nu en dan sprake van 'rondhangen'. Nicotine-verslaafde belangstellenden voor die open dag stonden daar te praten over nut en noodzaak van een huiskamerproject zoals dat in Vlissingen. Wie je ook sprak, iedereen was er van overtuigd dat zo'n project absoluut nodig is.

Lees verder
21 februari 2009

Buurtbewoners redelijk tevreden over HKPD

De omwonenden van het Huiskamerproject voor drugsgebruikers (HKPD) in Vlissingen zijn redelijk tevreden. Ze vreesden dat door de komst van het HKPD hun buurt zou verloederen. Volgens de buurtbewoners is dat niet het geval.

Lees verder
21 februari 2009

Meningen over HKPD-locatie verdeeld

De meningen over de gevolgen van het Huiskamerproject voor Drugsgebruikers (HKPD) op de nieuwe locatie in Vlissingen zijn verdeeld.
De gemeente Vlissingen zegt dat de eerste drie maanden dankzij goede afspraken prima zijn verlopen, maar sommige omwonenden denken daar anders over. Zij klagen over overlast.

Lees verder
22 december 2006

HKPD verhuist zo snel mogelijk

VLISSINGEN - Geen excuses, geen nieuwe verhuisdatum, geen tijdelijke mobiele verslaafdenopvang. Omwonenden van het huiskamerproject voor drugsgebruikers (HKPD) in Vlissingen krijgen van de gemeente alleen de toezegging dat het HKPD ’zo snel mogelijk’ zal vertrekken.

Lees verder
27 november 2006

Gelatenheid over opvangplan

VLISSINGEN - Dat de drugsverslaafdenopvang voorlopig in de Coosje Buskenstraat blijft, daar kunnen de Vlissingse fracties wel mee leven. Zij snappen ook wel dat het college voor een dilemma staat.

Lees verder

U bent hier