h

Nieuws van de afdeling

23 november 2022

Geslaagde kosten-omlaag-avond in Goes

Foto: SP

Maandagavond 21 november 2022 hadden we een goede discussieavond in het Hotel Terminus in Goes. Deze avond was onderdeel van de Kosten Omlaag-campagne van de SP.

Lees verder
16 november 2022

Kosten omlaag tour: Goes

KOM JE OOK?

Lees verder
6 november 2022

KOSTEN OMLAAG TOUR 21 november in GOES

Foto: SP

Door het hele land komen we samen in actie tegen de stijgende prijzen. Met verschillende sprekers en Kamerleden van de SP bespreken we wat we samen kunnen doen om te zorgen dat de kosten dalen en de lonen, de uitkeringen en de AOW stijgen. Op 21 november is de Kosten Omlaag Tour in Goes.

Lees verder
21 oktober 2022

SP steunt stakende buschauffeurs

Foto: Petra Coret

Ook vandaag kwamen de buschauffeurs en de vakbond weer bijeen in het Van der Valk Hotel te Middelburg. Leden van SP Midelburg ( Sylvia Tuinder, Frans Knol ), SP Schouwen-Duiveland ( Max Broersen ) en SP Vlissingen ( Olga Penraat, Petra Coret ) kwamen langs om aan te geven dat wij achter de deze actie staan en hadden taarten meegenomen.

Lees verder
12 oktober 2022

SP Vlissingen start een zwartboek WMO!

Foto: SPVlissingen

Sinds 1 juli van dit jaar is de manier van de aanbestedingen en indicatie vorming bij de WMO voorzieningen in Vlissingen veranderd. Dit heeft tot gevolg dat vele mensen die nu zorg krijgen vanuit de gemeente nu door de zorgverlener zelf opnieuw beoordeeld worden. Het aantal uren zorg en de zorgaanbieder veranderd hierdoor voor veel mensen. 

Lees verder
19 september 2022

Bel dinsdag met de Troontelefoon over de koopkrachtplannen!

Foto: free stock

Morgen, na de troonrede, kun je bellen met de Troontelefoon van de SP om onze Kamerleden te vertellen wat je van de koopkrachtplannen van Rutte en Kaag vindt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier