h

Nieuws uit 2017

24 december 2017

fijne feestdagen

Foto: SP Vlissingen
Lees verder
13 december 2017

Emile bedankt!

Foto: Sander van oorspronk

Emile Roemer vandaag: Gisteren heb ik mijn fractiegenoten laten weten dat ik begin januari de Tweede Kamer zal verlaten. Na elf jaar Kamerlidmaatschap en bijna acht jaar de SP te hebben geleid, is het nu tijd dat een ander het overneemt.

Lees verder
16 november 2017

SEM STROOSNIJDER LIJSTTREKKER SP VLISSINGEN

Foto: SP Vlissingen

De algemene ledenvergadering van de SP in Vlissingen heeft wethouder Sem Stroosnijder gekozen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Sjaak Rijkse, de huidige fractievoorzitter, komt op nummer twee. De top van de lijst wordt gecompleteerd door Priscilla Kuipers en Petra Coret. Daarna volgen Stefan Steutel en Daniël Rijkse, waarmee er 4 dertigers in de top 6 van de SP-lijst staan.

Lees verder
26 oktober 2017

Theater voor Elkaar

Foto: SP

We hebben in Nederland met z’n allen veel opgebouwd waar we trots op mogen zijn. Helaas wordt veel hiervan nu afgebroken. De SP wil dit veranderen, samen met u. Miljoenen mensen willen bouwen aan een ander land en hebben hoop op een betere toekomst. Waarin niet alles draait om snelle winst, maar om een sterke samenleving. Waarin de overheid er is als je haar nodig hebt. Samen bouwen we aan mooie buurten én aan sterke gemeenschappen. Gemeenschappen die gebaseerd zijn op respect voor elkaar en rechtvaardigheid. Niet voor een kleine groep, maar voor ons allen. 

Lees verder
26 juli 2017

SP: Veel klachten over de gevaarlijke leuning van de trap t.o. Bakkersdorplaan

Het is zomervakantie, ook wel komkommertijd genoemd. Problemen, groot en klein, trekken zich daar echter niets van aan. Zo hoorden we dat mensen, ouderen, bij slecht ter been zijn of met tassen vol boodschappen de Leeuwentrap vaak een moeizaam te nemen hindernis vinden. De Leeuwentrap is een monumentale trap die toegang geeft tot de boulevard van Vlissingen. De trap is in 1907 gebouwd en in 1975-1976 vernieuwd.

Lees verder
14 juli 2017

Een krachtig betoog over en voor de Piek in Vlissingen

Afgelopen donderdag 13 juli 2017 tijdens de besluitenraad was Stefan Steutel 1 van de insprekers met een krachtig betoog over en voor de Piek in Vlissingen. Hieronder is zijn volledige betoog te lezen:

Lees verder

Pagina's

U bent hier