h

Diversen

14 februari 2014

Valentijnsactie

Nadat woensdag de campagne daadwerkelijk begon met het plakken van 100% SOCIAAL op de gemeentelijke plakborden en gisteren een vervolg kreeg met het bezoek van Emile aan Orionis en KEK! hebben we op valentijnsdag harttomaten met een lekkere lolly uitgedeeld tijdens de weekmarkt in Vlissingen. Leuke reacties.

Lees verder
7 april 2011

OPROEP: 16 april, Landelijke manifestatie tegen kernenergie

Een coalitie van maatschappelijke organisaties, waaronder ROOD jong in de SP, het Zeeuwse comité Borssele 2 Nee en natuurlijk alle afdelingen van de SP, roepen op tot een landelijke manifestatie tegen kernenergie: "Laat samen met ons zien dat Nederland schoon genoeg heeft van kernenergie. Dit kabinet moet kiezen voor een schone en veilige energietoekomst."

Lees verder
16 februari 2011

SP organiseert signeersessie

De SP organiseert op zaterdag 19 februari tussen 11:00 en 17:00 uur, op de hoek van de lange zelke en de walstraat in Vlissingen, een signeersessie voor het openhouden van de bibliotheek ‘t Spui en de bibliotheek in Oost-Souburg.

Lees verder
24 november 2009

SP-vragen over stoppen Laatste Kans Project

De SP-fractie in de gemeenteraad van Vlissingen maakt zich ernstige zorgen om het verdwijnen van het Laatste Kans Project (LKP). Trix de Roos heeft vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.

Lees verder
13 november 2009

Wijziging in bestuur afdeling Vlissingen

De afdeling Vlissingen heeft sinds woensdag 11 november een nieuwe (interim) voorzitter en nieuwe (interim) organisatiesecretaris.

Lees verder
10 april 2009

Antwoorden op vragen van de SP in de commissie Ruimtelijke Ordening & Havens

Op 9 april heeft raadslid Lian Colijn-Ventevogel in de raadscommissie de onderstaande vragen gesteld:

Lees verder
7 maart 2009

Zeeuwse vrouwen buigen maar breken niet (recensie)

Vier levensverhalen vanuit een boek tot leven wekken op de speelvloer. Zonder de kracht van de verhalen zelf zou het een onmogelijke opdracht zijn.
Maar met de zeven verhalen zoals Kees Slager die optekende had Theaterproductiehuis Zeelandia materiaal bij uitstek in handen voor een toneelproductie die onder de huid kruipt.

Lees verder
20 februari 2009

Agnes Kant vanavond te gast bij Pauw & Witteman

Agnes Kant schuift vanavond aan bij Pauw & Witteman om te praten over de crisis en de pensioenen. De uitzending is vanavond op Nederland 1 om 23.05 uur (herhaling om 00.20 uur).

Lees verder
20 februari 2009

Trix de Roos bij 'Het geheim van de smit'

In het radioprogramma van Omroep Zeeland 'Het geheim van de smit' praat Luuk Smit (docent Social Work aan de HZ Vlissingen) een uur lang met een gast over leven, carrière en avonturen. Elke gast neemt zijn/haar eigen muziek mee. Zondag a.s. tussen 11.00 en 12.00 uur is deze gast Trix de Roos.

Lees verder

U bent hier