h

Nieuws uit 2006

22 december 2006

HKPD verhuist zo snel mogelijk

VLISSINGEN - Geen excuses, geen nieuwe verhuisdatum, geen tijdelijke mobiele verslaafdenopvang. Omwonenden van het huiskamerproject voor drugsgebruikers (HKPD) in Vlissingen krijgen van de gemeente alleen de toezegging dat het HKPD ’zo snel mogelijk’ zal vertrekken.

Lees verder
19 december 2006

Thuisbevallingen nog niet geschrapt

DEN HAAG - Minister Hoogervorst (VVD, Volksgezondheid, Welzijn en Sport) streeft ernaar de mogelijkheid van thuisbevallingen op Walcheren te handhaven. Dat schrijft hij aan de Tweede Kamer, in antwoord op vragen van SP-Kamerlid Kant. Zij is nog niet gerustgesteld, net zo min als haar CDA-collega Omtzigt.

Lees verder
13 december 2006

Afstand tot ziekenhuis is keus patiënt

GOES - Het is de vrije keuze van de patiënt of die het risico wil nemen op afstand van het ziekenhuis te wonen en te bevallen. De concentratie van acute en specialistische zorg op een ziekenhuislocatie legt grotere verantwoordelijkheid bij de zorgpartners, zoals ambulances en huisartsen.

Lees verder
13 december 2006

Kamer vraagt garantie thuisbevallen op Walcheren

DEN HAAG - De Tweede Kamer wil dat minister Hoogervorst (VVD, Volksgezondheid, Welzijn en Sport) de mogelijkheid van thuis bevallen op Walcheren garandeert. Desnoods moet hij het Ziekenhuis Walcheren en de Oosterscheldeziekenhuizen daartoe dwingen.

Lees verder
8 december 2006

Uitnodiging ledenvergadering i.v.m. Provinciale Statenverkiezingen 2007

Op dinsdag 12 december a.s. is er een speciale ledenvergadering in verband met de Provinciale Statenverkiezingen 2007.

Lees verder
7 december 2006

Beantwoording vragen inzake vervoer gevaarlijke stoffen

In uw ongedateerde brief, ingekomen 19 september 2006, heeft u vragen gesteld over het vervoer van gevaarlijke stoffen. De vragen heeft u gesteld naar aanleiding van berichtgeving in de PZC.

Lees verder

Pagina's

U bent hier