h

Nieuws uit 2014

28 december 2014

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN STRIJDBAAR 2015

DE TERUG- EN VOORUITBLIK. Er is weer al een jaar voorbij. Na de voor ons zo succesvol verlopen verkiezingscampagne was de zetelwinst groot, verdubbeling van 2 naar 4 zetels in de gemeenteraad. Tegen de landelijke trent in haalde de SP de grootste winst, krompen de lokale partijen iets en haalde de grootste 'vriend-' partij van dit kabinet slechts een beperkte winst. De SP werd dan ook uitgenodigd deel te nemen aan de besprekingen voor een coalitie. We zijn daar open en constructief in gegaan.

Lees verder
24 december 2014

SP opent meldpunt keukentafelgesprek

Foto: SP

De SP-afdeling Vlissingen opent vanaf woensdag 24 december een meldpunt waar mensen met suggesties, ervaringen en klachten over het "keukentafelgesprek” terecht kunnen.

Lees verder
22 december 2014

Motie kindpakket in de besluitenraad van 18.12.2014 unaniem aangenomen.

Elk kind heeft recht op een levensstandaard die toereikend is voor zijn/haar lichamelijke, geestelijke, intellectuele en sociale ontwikkeling. 

Lees verder
6 december 2014

Nodig een raadslid uit!

Nodig een raadslid uit. De SP-Vlissingen heeft drie volksvertegenwoordigers: twee in de gemeenteraad en een wethouder ( Sem Stroosnijder). Priscilla Kuipers ( fractievoorzitter/raadslid) en Petra Coret zitten in de raad. Zij proberen, om hun werk als volksvertegenwoordiger zo goed mogelijk te doen. Te luisteren naar wat er onder de inwoners van de gemeente Vlissingen leeft. Daarom zijn ze ook regelmatig op straat te zien en doen ze rondom bepaalde kwesties eigen onderzoek.

Lees verder
1 december 2014

SP stelt vragen over het recht op bed, bad en brood.

Begin dit jaar heeft de SP vragen gesteld over o.a. de opvang van dak en thuislozen in de koudeperiode. Naast dit probleem heeft Vlissingen als centrumgemeente ook te maken met de toeloop van dak en thuislozen die hier een postbusnr aanvragen zodat er dan ook een uitkering aangevraagd kan worden. Dit komt momenteel allemaal op het bordje van de gemeente Vlissingen. En zoals we allemaal weten zit de Gemeente op zwart zaad.

Lees verder
3 november 2014

8 november grote zorg demonstratie in Den-Haag

FNV Voor Zorg organiseert op 8 november een grote demonstratie in Den Haag tegen de bezuinigingen op de zorg.

Lees verder

Pagina's

U bent hier