h

Nieuws uit 2011

22 november 2011

Maak een vuist! Manifestatie 10 December 2011

Kom naar de manifestatie om samen een vuist te maken tegen de forse bezuiniging op mensen met een beperking!
De plannen van het kabinet Rutte om mensen die het al niet breed hebben de rekening van de crisis te laten betalen moeten zo snel mogelijk van tafel.
 

Lees verder
12 oktober 2011

Raadscolumn in de faam

Principes

Lees verder
8 oktober 2011

SP Vlissingen laat de ketting van solidariteit groeien.

De ketting van solidariteit
Afgelopen week heeft de SP afdeling Vlissingen handtekeningen opgehaald tegen de bezuinigingen op de sociale werkplaatsen. We zijn begonnen in de kantine van het ADZ, de sociale werkvoorziening van Vlissingen. Er zijn in totaal 100 handtekeningen gezet.
Zaterdag 08-10-11 stonden leden van de afdeling Vlissingen in het centrum om de “Ketting van solidariteit” te laten groeien en met groot succes. Ondanks het slechte weer heeft de SP toch nog 170 handschoenen getekende handschoenen aan de ketting kunnen toevoegen.

Lees verder
20 juni 2011

SP de straat op!

De SP is afgelopen zaterdag weer de straat opgegaan met de ZO-kranten. De ZO-krant is een gratis landelijke krant van de SP, dat viermaal per jaar verschijnt. In de ZO krant staan interviews, artikelen over hedendaagse politiek, maar bijvoorbeeld ook een recept voor een tomaten cocktail. De reacties van de mensen die een ZO-kranten ontvangen zijn meestal zeer positief.

Lees verder
14 juni 2011

Sluiting bieb van de baan!

Dankzij het massale verzet van de Vlissingse en Souburgse bevolking is de sluiting van de bibliotheek aan de Spuistraat in Vlissingen en aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg van de baan. Dat de bezuinigingsplannen gewijzigd zijn, is te danken aan de inzet van de medewerkers van de bibliotheek, de inzet van vrijwilligers en de inzet van de SP, zowel binnen als buiten de raad.

Lees verder
31 mei 2011

Kadernota 2011

Afgelopen dinsdag de 31ste was het dan weer zover, de bekende “katernota”.
En deze keer hebben we er inderdaad een echte kater aan overgehouden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier