h

SEM STROOSNIJDER LIJSTTREKKER SP VLISSINGEN

16 november 2017

SEM STROOSNIJDER LIJSTTREKKER SP VLISSINGEN

Foto: SP Vlissingen

De algemene ledenvergadering van de SP in Vlissingen heeft wethouder Sem Stroosnijder gekozen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Sjaak Rijkse, de huidige fractievoorzitter, komt op nummer twee. De top van de lijst wordt gecompleteerd door Priscilla Kuipers en Petra Coret. Daarna volgen Stefan Steutel en Daniël Rijkse, waarmee er 4 dertigers in de top 6 van de SP-lijst staan.

Sem Stroosnijder werd in 2014 wethouder voor de SP in het huidige Vlissingse college van B&W. Hij was o.a. verantwoordelijk voor vestiging van de studentencampus aan de Adriaen Coortelaan, geen enorme verhoging van de sociale huur, maar slechts normale indexering en de uitbreiding van het budget ter bestrijding van de jeugdarmoede, naast het verdwijnen van de verplichte tegenprestatie voor bijstandsgerechtigden.

Reactie toevoegen

U bent hier