h

Theater voor Elkaar

26 oktober 2017

Theater voor Elkaar

Foto: SP

We hebben in Nederland met z’n allen veel opgebouwd waar we trots op mogen zijn. Helaas wordt veel hiervan nu afgebroken. De SP wil dit veranderen, samen met u. Miljoenen mensen willen bouwen aan een ander land en hebben hoop op een betere toekomst. Waarin niet alles draait om snelle winst, maar om een sterke samenleving. Waarin de overheid er is als je haar nodig hebt. Samen bouwen we aan mooie buurten én aan sterke gemeenschappen. Gemeenschappen die gebaseerd zijn op respect voor elkaar en rechtvaardigheid. Niet voor een kleine groep, maar voor ons allen. 

Met veel trots nodigen we u uit voor Theater Voor Elkaar op zondagmiddag 3 december in het Chassé Theater in Breda. Op deze dag brengen we een ode aan de samenhang. We hebben een geweldig programma met sprekers en optredens. Van schrijvers tot filmmakers en van artiesten tot buurtactivisten. We spreken met elkaar over de staat van het land en genieten van muziek en theater. We zijn heel erg blij met de komst van een deel van de cast van het Pauperparadijs die voor een uniek optreden zal zorgen.

Neem familie, vrienden en collega’s mee, zodat het theater op zondag 3 december helemaal vol is! De toegang is gratis. Wees er snel bij want dit wilt u niet missen!  

Reactie toevoegen

U bent hier