h

Nodig een raadslid uit!

6 december 2014

Nodig een raadslid uit!

Nodig een raadslid uit. De SP-Vlissingen heeft op dit moment één  volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad zitten te weten Priscilla Kuipers ( fractievoorzitter/raadslid)  Zij probeert om haar werk als volksvertegenwoordiger zo goed mogelijk te doen. Te luisteren naar wat er onder de inwoners van de gemeente Vlissingen leeft. Daarom zijn we ook regelmatig op straat te zien en doen we rondom bepaalde kwesties eigen onderzoek.

Maar het is natuurlijk mogelijk dat een individuele inwoner graag eens met  onze volksvertegenwoordiger onder vier ogen wil praten over een zaak die hem/haar dwarszit of die vragen of ideeën heeft. Wat is er dan makkelijker dan haar bij u thuis op de koffie uit te nodigen en in uw eigen vertrouwde omgeving uw verhaal te doen?

Daarom hebben we besloten tot een nieuw initiatief: 'Kopje koffie met Priscilla . Het is een kwestie van een telefoontje naar haar en de afspraak wordt gemaakt. Mocht u dus iets op uw hart hebben, aarzel niet maar bel  en nodig haar bij u thuis op de koffie!

  06-29196406

U bent hier