h

SP Vlissingen laat de ketting van solidariteit groeien.

8 oktober 2011

SP Vlissingen laat de ketting van solidariteit groeien.

De ketting van solidariteit
Afgelopen week heeft de SP afdeling Vlissingen handtekeningen opgehaald tegen de bezuinigingen op de sociale werkplaatsen. We zijn begonnen in de kantine van het ADZ, de sociale werkvoorziening van Vlissingen. Er zijn in totaal 100 handtekeningen gezet.
Zaterdag 08-10-11 stonden leden van de afdeling Vlissingen in het centrum om de “Ketting van solidariteit” te laten groeien en met groot succes. Ondanks het slechte weer heeft de SP toch nog 170 handschoenen getekende handschoenen aan de ketting kunnen toevoegen.

Lian in gesprek met voorbijgangerDe handtekeningenactie is een onderdeel van een landelijke SP-campagne 'Armoede werkt niet'. Hierbij kunnen mensen hun handtekening zetten op werkhandschoenen om zo hun steun te betuigen tegen de bezuinigingen bij de sociale werkplaatsen. Alle werkhandschoenen met handtekeningen worden verzameld en daar wordt een ketting van solidariteit van gemaakt. Voor eerlijk loon en eerlijk werk, voor goede begeleiding en voor eerlijk delen in Nederland. Deze ketting wordt gebruik tijdens een landelijke manifestatie later dit jaar.
De komende tijd gaat de SP hier verder mee aan de slag. Wilt u meehelpen? Laat het ons weten en neem contact op met Trix de Roos 06-42209264 of mail naar tdroos@sp.nl.
Het is druk bij de kraam
de ketting wordt steeds langer
Trix in gesprek met voorbijgangers
mevrouw tekent een handschoen voor de campagne armoede werk niet
persoonlijke boodschap voor de premier
Sem haalt halsbrekende toeren uit

U bent hier