h

Onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen stellen zich voor.

20 januari 2022

Onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen stellen zich voor.

Foto: SP

Als raadslid van de SP voer je dagelijks gesprekken met onze inwoners om te luisteren naar wat er speelt in onze buurten en wijken. Toch komt verandering niet van binnen de muren van het stadhuis, maar échte verandering komt vanuit de mensen zelf. Daarom is het belangrijk dat de SP samen met onze inwoners de strijd aangaat voor een gemeente Vlissingen, waarbij de menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit voor iedereen gegarandeerd is.

Onze eerste 5 kandidaten stellen zich voor en vertellen wat zij belangrijk vinden. Zij popelen om aan de slag te gaan voor een gezonde en sterke gemeente Vlissingen.

1) Priscilla Kuipers, lijsttrekker

 Ik ben Priscilla Kuipers, 37 jaar en moeder van twee   jongens (12 en 8jaar) en de trotse lijstrekker van de SP   Vlissingen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ik   wil me komende vier jaar weer inzetten om Vlissingen een   sociale, toegankelijke en fijne plek voor alle inwoners te   maken. Iedere inwoner heeft recht op goede zorg en een   goede woning. Daar willen wij van de SP voor gaan   zorgen!

2) Bill Stegers

 Mijn naam is Bill Stegers. Ik ben 53 jaar oud en woon in   Vlissingen. Het is mijn missie om namens de SP te strijden   voor een socialere én betrouwbare overheid zodat de   mens weer centraal komt te staan. Of het nu de   uitvoering van publieke voorzieningen, het sociale contract   tussen de burger en de overheid of private initiatieven   tussen marktpartijen betreft; het moet altijd de mens zijn die maatgevend is en niet de overheid of de markt. Om samen aan een rechtvaardigere, gelijkwaardigere en solidaire maatschappij te kunnen bouwen, is een socialere én betrouwbare overheid een zeer belangrijke randvoorwaarde.

3) Amy Holdorp

 Ik ben Amy Holdorp, 35 jaar oud moeder en klant contact   medewerker bij het UWV. Vanuit persoonlijke ervaring en   om mij heen zie ik hoe de afstand tussen burgers en de   gemeentelijke politiek nog te groot is. Hierdoor vindt niet   iedereen de weg naar de beschikbare en juiste hulp. Hier   wil ik graag verandering in brengen. Stem dus op SP de   partij die al jaren toont de belangen van alle burgers   voorop te zetten.

4) Fred Strobos 

 Ik ben Fred Strobos 61 jaar jong. In het dagelijks leven   ben ik Mediator (familie en arbeidsrecht) en   budgetbeheerder. Wat ik zou willen doen zijn een aantal   zaken. Werken aan veiligheid of eigenlijk onveiligheid. De   mensen die diep in de schulden zitten en door de   bureaucratie er geen vertrouwen meer in hebben met het   systeem helpen. Het belangrijkste Vlissingen weer een   levende stad maken. Hoe? Door in gesprek te gaan en te                              luisteren en ze geen koeien met gouden horens beloven.

5) Stefan Steutel

 Mijn naam is Stefan Steutel en ben 40 jaar. Ik was het niet   eens met de regeringen en de SP is voor mij de juiste   partij met hun inzichten om me bij aan te sluiten. Ik wil mij   inzetten voor een stad waar iedereen een onderkomen   heeft. Instanties die een loopje nemen met de wet moeten   worden aangepakt. Fundamentele zaken als zorg, cultuur,   sport, onderwijs en wonen moeten betaalbaar blijven. Daar zou ik me graag hard voor maken, namens onze partij.

 6) Sjaak Rijkse                                     11) Ger van der Putten

 7) Olga Penraat                                    12) Jannie de Vries

 8) Lian Colijn-Ventevogel                      13) Anja Flipse

 9) Hans de Lange                                 14) Pieter Peul

10) Erik Reijnhout                                  15) Sem Stroosnijder

Reactie toevoegen

U bent hier