h

SP Tweede Kamerlid Eric Smaling op bezoek in Vlissingen

3 maart 2017

SP Tweede Kamerlid Eric Smaling op bezoek in Vlissingen

SP Tweede Kamerlid Eric Smaling zeer betrokken bij de Zeeuwse kust.Op zaterdag 4 maart sluit SP Tweede Kamerlid Eric Smaling zich aan bij het Lint aan de Kust. De actie langs de Brouwersdam is georganiseerd door een werkgroep vanuit Bescherm de kust. Zij vragen hiermee actief aandacht voor bouwplannen langs de kust, waardoor het open landschap met vergezichten dreigt te verdwijnen waar nu natuurliefhebbers, recreanten en veel watersporters actief zijn.

Na de actie Lint aan de Kust, die zal plaatsvinden op zaterdag 4 maart van 11.00 tot 12.30 uur bij de Middelplaathaven aan de Brouwersdam, bezoekt Eric Smaling de wijk Paauwenburg vanaf 14:30 uur in Vlissingen. Daar gaat hij samen met SP Vlissingen en andere actieve SP’ers in gesprek met de buurtbewoners over het onlangs gepresenteerde vernieuwde plan van de SP in Vlissingen voor het Nollebos. Ook Zeeuws SP-Kandidaat Tweede Kamerlid Ger van Unen is erbij om van de inwoners te horen hoe zij denken over het onlangs door SP Vlissingen gepresenteerde nieuwe plan voor het Nollebos. 

U bent hier