h

SP is klaar voor een 100% sociaal Vlissingen!

20 maart 2014

SP is klaar voor een 100% sociaal Vlissingen!

Na de enorme verkiezingszege van de SP Vlissingen, waarbij het zetel aantal verdubbelde van 2 naar 4  is de SP klaar om in de coalitie deel te nemen. 

"We hebben met z'n allen de afgelopen tijd hard gewerkt en ik wil alle vrijwilligers en stemmers dan ook bedanken" aldus Sem Stroosnijder.

Vanaf morgen beginnen de onderhandelingen, de SP   stelt zich constructief op en wil Vlissingen 100% sociaal maken. We hebben geschikte bestuurders en willen echte verandering voor de gemeente Vlissingen.

Reacties

De SP strijdt voor een socialer Vlissingen, waarvan het unieke karakter niet wordt verkwanseld. We moeten niet langer ons geld blijven storten in de bodemloze put van onze schulden, maar hulp vragen om een weg te vinden uit deze crisis. Kortom: afrekenen met het verleden en “ Vooruit in Vlissingen” !

Gelet op het bovenstaande ben ik van mening dat meedoen in een coalitie een politieke zelfmoord is. Ik heb vanuit de SP nooit anders dan afkeurende woorden gehoord over de LPV en nu deze draai, dat is voor mij ook een vorm van kiezersbedrog. Coalities zijn dodelijk.
Gewoon lekker een eigen gezicht houden in de oppositie.

Reactie toevoegen

U bent hier