h

Manifestatie voor Rechtvaardigheid

22 augustus 2018

Manifestatie voor Rechtvaardigheid

Foto: SP

Manifestatie voor Rechtvaardigheid

15 september is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging. Het bleek het begin van een gigantische crisis. U weet vast nog hoe het verliep. De bankiers hadden gegokt, de samenleving verloren. 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden.

Want is het rechtvaardig dat multinationals miljarden cadeau krijgen, terwijl agenten en leraren moeten vechten voor een beetje waardering? Is het rechtvaardig dat het eigen risico blijft stijgen, terwijl zorgverzekeraars miljarden reserves hebben? En is het rechtvaardig dat de grootste bedrijven ons land vervuilen en u de rekening daarvoor moet betalen?

Het is tijd voor rechtvaardigheid! En daarom start onze Lilian Marijnissen op 15 september een nieuw initiatief. Een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Eentje die swingt, lacht, strijdt en inspireert. Van woede én van hoop. Lilian zal met haar Rede voor Rechtvaardigheid op 15 september voorop gaan en laten zien wat we samen kunnen betekenen.

Wat?            Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid
Waar?          Centrum Rotterdam
Wanneer?   15 september, ontvangst vanaf 13 uur

Kom! En neem uw partner, zus, vrienden en buren mee. Aanmelden kan hier: www.sp.nl/15september

Samen kunnen we aan het begin staan van een nieuwe tijd. Een tijd voor rechtvaardigheid.

Met vriendelijke groet,

Ron Meyer
Partijvoorzitter SP

Reactie toevoegen

U bent hier