h

Voor de SP is een volgebouwde kust zoals in Knokke een schrikbeeld.

23 januari 2016

Voor de SP is een volgebouwde kust zoals in Knokke een schrikbeeld.

Foto: SP Zeeland / Sylvia Tuinder

De SP in Zeeland maakt zich samen met  vele Zeeuwen zorgen over de ambities om de Zeeuwse kust verder te bebouwen met recreatieparken en zomerverblijven. Voor de SP is een volgebouwde kust zoals in Knokke een schrikbeeld. Om te weten te komen hoe inwoners en bezoekers denken over toenemende bebouwing op en rond de kust is de Statenfractie een onderzoek gestart.

We willen met goede alternatieven komen, daarom is het belangrijk om niet alleen te weten wat mensen niet willen. We zullen ook met ze in gesprek gaan om te horen wat ze wel wensen in onze kustgebieden.

In februari is hiervan de eerste openbare bijeenkomst, waar inwoners, natuurliefhebbers, ondernemers en projectontwikkelaars hun inbreng in kunnen hebben. Gezien het nieuws en de grote belangstelling op een eerdere bijeenkomst in Vrouwenpolder vorig jaar mei, weten we dat veel mensen zich al langere tijd zorgen, maakt over kustbebouwing. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Fractie SPZeeland: Rita Hurkens, Anna de Weert en Sylvia Tuinder.
Tel: 0621574896 ( Sylvia Tuinder)
 

Daarom vragen we zoveel mogelijk mensen om onze vragenlijst in te vullen. Dit zullen we ook betrekken bij de bijeenkomst op 17 februari en de bijeenkomsten die nog volgen. 

 

Reacties

zonde dat ze daar ook nog bouwen

jan glerum

Reactie toevoegen

U bent hier