h

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust ?

27 augustus 2015

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust ?

Foto: Daniel Rijkse
Als vervolg op het goede voorbeeld van de door de SP georganiseerde avond op 12 mei van dit jaar wordt er op donderdag 3 september 2015 om 19.30 uur in het stadhuis van Vlissingen een informatieve bijeenkomst over kusttoerisme georganiseerd door de raadsfracties van de VVD-SGP-SP-D66-POV-PvdA-CU.
 
Het doel van de bijeenkomst is een objectieve informatievergaring over de mogelijkheden voor kusttoerisme in Vlissingen.
 
De volgende organisaties leveren een bijdrage aan de bijeenkomst: 
Gemeente Vlissingen, 
Provincie Zeeland, 
Zeeuwse Milieu Federatie, 
Centrum  Kusttoerisme.
 
Daarnaast zijn er bijdragen vanuit een kort historisch perspectief en een inbreng van een Vlissingse ondernemer.

Reacties

Beste initiatiefnemers,
Het is fijn dat er middels een objectieve informatievergaring een bijeenkomst wordt georganiseerd over dit onderwerp op 3 september. Inmiddels heb ik het programma ingezien. Er is gelegenheid tot napraten. Is er ook gelegenheid om vragen te mogen stellen aan de deskundigen na hun informatieve lezing. Het onderwerp ontwikkeling kusttoerisme is in Vlissingen momenteel zeer interessant en de burgers zijn zeer betrokken en alert.
Met vriendelijke groet,
Mevrouw Vodegel

Reactie toevoegen

U bent hier