h

OPROEP: 16 april, Landelijke manifestatie tegen kernenergie

7 april 2011

OPROEP: 16 april, Landelijke manifestatie tegen kernenergie

Een coalitie van maatschappelijke organisaties, waaronder ROOD jong in de SP, het Zeeuwse comité Borssele 2 Nee en natuurlijk alle afdelingen van de SP, roepen op tot een landelijke manifestatie tegen kernenergie: "Laat samen met ons zien dat Nederland schoon genoeg heeft van kernenergie. Dit kabinet moet kiezen voor een schone en veilige energietoekomst."

Wanneer: 16 april 13:00 – 16:00
Waar: De Dam, Amsterdam


Dit kabinet kiest voor nieuwe kerncentrales en dus voor onnodige risico's en levensgevaarlijk afval. De nieuwe centrales zullen tenminste 40 jaar vervuilende energie leveren en al die tijd de overgang naar een groene energievoorziening frustreren. Om het licht in Nederland te laten branden is kernenergie niet nodig. Er zijn meer dan voldoende schone alternatieven.

Meer informatie:
www.schoongenoegvankernenergie.nl

U bent hier