h

Parkeren in Vlissingen

18 maart 2010

Parkeren in Vlissingen

Het parkeerbeleid in Vlissingen is dermate veranderd dat er, vooral, onder de bewoners van het parkeer vergunningsgebied enige onrust is ontstaan.

Tot voor kort konden mensen met een vergunning parkeren in de zone waar zij wonen en op alle plekken die zijn aangewezen als plaatsen voor vergunninghouders.

Nu kunnen deze vergunningshouders alleen nog in hun eigen zone parkeren. De verantwoordelijke wethouder geeft aan dat dit de wens is van de meerderheid van de vergunningshouders, maar ons bereiken heel andere geluiden.

Op 6 april is er een openbare bijeenkomst in het stadhuis van Vlissingen waar gesproken zal worden over dit en andere zaken met betrekking tot het betaald parkeren in Vlissingen.

De SP wil al deze klachten, opmerkingen en wensen graag bundelen en de verantwoordelijke wethouder op deze dag daar mee confronteren zodat hij misschien tegemoet kan komen aan de wensen van de bewoners die alleen maar betalen voor de overlast die veroorzaakt word door mensen die ons centrum met de auto willen bezoeken. De SP heeft hiervoor een speciaal E-mailadres geopend: sp-parkeren@zeelandnet.nl

U bent hier