h

MET DE SP-BUS NAAR DEN HAAG - MELDT U AAN: NOG EEN AANTAL PLAATSEN VRIJ!!!

9 maart 2009

MET DE SP-BUS NAAR DEN HAAG - MELDT U AAN: NOG EEN AANTAL PLAATSEN VRIJ!!!

Morgen om 10.00 uur vertrekt een SP-bus van de parkeerplaats bij het stadhuis van Vlissingen (tegenover het Theo van Doesburgcentrum) naar Den Haag! In Den Haag is er een manifestatie en een bezoek aan de debatten in het Tweede Kamer-gebouw rond de ziekenhuizen in Midden-Zeeland. De manifestatie zal uiteraard geheel in het teken staan van de voorgenomen fusie en de afbraak van Ziekenhuis Walcheren. In Vlissingen wordt iedereen verwelkomd door Lian Colijn-Ventevogel en in Den Haag door o.a. de SoePexpress!

Protesteer mee voor het behoud van onze ziekenhuizen en ga op 12 maart mee naar Den Haag!

We hebben nog een aantal plaatsen in de bus vrij, dus meldt u aan via:

vlissingen@sp.nl

Wilma:
- tel.: 0118-476262 of email: wilma.60@live.nl

Lian:
- tel.: 0118-418940 of email: lianc@zeelandnet.nl

Kamer spreekt over ziekenhuizen

U bent hier