h

Kosten omlaag! kom zaterdag 17 september naar het prinsjesdagprotest!

14 september 2022

Kosten omlaag! kom zaterdag 17 september naar het prinsjesdagprotest!

Foto: schoollbus plaatjes

 

DE BOODSCHAPPEN, ENERGIEREKENING, TANKEN EN DE HUUR, HET WORDT ALLEMAAL DUURDER. MAAR ONZE LONEN, AOW EN UITKERINGEN STIJGEN NIET. ONDERTUSSEN MAKEN GROTE BEDRIJVEN ENORME WINSTEN EN WORDEN DE SUPERRIJKEN ALSMAAR RIJKER. DIT ZORGT VOOR EEN GROTERE ONGELIJKHEID.

Foto: SP

Wij zeggen: Zet de grote winsten van bedrijven in om de kosten voor mensen direct te verlagen.

Het kabinet laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september in Den Haag, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom ook naar het PrinsjesdagProtest! 

Zaterdag vertrekt er ook een gratis bus vanuit Zeeland (Vlissingen, Middelburg, Goes, Bergen op Zoom en de Wouwse Tol) naar de demonstratie over pensioenen en koopkracht in Den Haag. We moeten ons met zoveel mogelijk mensen laten horen en dat vinden we als SP Vlissingen belangrijk. Daarom nemen wij de kosten van de bus op ons. 

Er zijn nog een paar plaatsen vrij dus U kunt nog mee. 

Geef u dan snel op, stuur een email naar pcoret@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier