h

Actievoeren werkt

17 juni 2022

Actievoeren werkt

Foto: Sjaak Rijkse / Zelf gefotografeerd

Ruim vier jaar geleden sloot de LIDL plotseling, tegen de afspraken in, haar filiaal aan het Pablo Picassoplein. Twee en een half jaar geleden voerde wij van de SP de actie "Waarom staat dit pand leeg?". Daarop bleek dat een winkelketen best wel geïnteresseerd was en het balletje ging rollen.

Woensdag 15 juni is de nieuwe supermarkt in de Harlekijnflat feestelijk geopend en donderdag 16 juni heeft de SP Vlissingen een honderdtal  winkelwagenmuntjes uitgedeeld, leuke gesprekken gevoerd en diverse bedankjes ontvangen voor onze inzet om daar toch weer een supermarkt te krijgen. Er is zelfs een koffiehoek voor de sociale contacten. In de buurt wonen nl. veel alleenstaande senioren.

Reactie toevoegen

U bent hier