h

Priscilla Kuipers (37) lijsttrekker SP gemeenteraadsverkiezingen 2022

12 november 2021

Priscilla Kuipers (37) lijsttrekker SP gemeenteraadsverkiezingen 2022

Foto: Gemeente Vlissingen

Priscilla Kuipers (37) lijsttrekker SP gemeenteraadsverkiezingen 2022

Priscilla Kuipers is op 10 november door de leden van SP afdeling Vlissingen voorgedragen als lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Vier jaar geleden werd Priscilla al gekozen als gemeenteraadslid, tussendoor heeft ze Sjaak Rijkse als fractievoorzitter vervangen en nu voorgedragen als lijsttrekker van de SP. "Ik wil de komende 4 jaar opnieuw de strijd aangaan met onze inwoners voor een socialer Vlissingen", aldus Kuijpers.

De overige kandidaten in de top 5 van de SP zijn Bill Stegers (53), Amy Holdorp (34), Fred Strobos (61) en Stephan Steutel (40). Sem Stroosnijder, ruim 7,5 jaar actief als wethouder namens de SP, sluit de lijst af op plek nummer 15. 

Reactie toevoegen

U bent hier