h

Zekerheid voor de Piek

6 mei 2021

Zekerheid voor de Piek

Foto: SPVlissingen

Begin april zijn we gestart met de petitie voor Behoud van de Piek en  er zijn inmiddels 893 ondertekenaars. Een fantastisch resultaat. Heeft u uw netwerk nog niet aangesproken, dan heel graag, want we willen uiteindelijk 1000 handtekeningen kunnen aanbieden aan de Wethouder eind mei. Hierover komt nog een vervolg bericht.

Wilt u ons verder helpen met de petitie? Dat kan heel graag zelfs!

Naast de handtekeningen is er ook een poster gemaakt en het zou fantastisch zijn wanneer u een foto maakt waarop u samen met de poster op staat. Deze worden in de vorm van een fotocollage aangeboden aan de Wethouder om zo deze manier nog duidelijker de ernst van de “Zekerheid voor de Piek” te maken.

Foto: SPVlissingen

 

Via onderstaande link kunt u de poster downloaden en de gemaakte foto opsturen naar vlissingen@sp.nl

Mocht u de poster niet kunnen uitprinten dan sturen wij hem graag naar u op. Ook dit kan via vlissingen@sp.nl worden aangegeven.

Reactie toevoegen

U bent hier