h

Zeeuwse SP afdelingen organiseren een gezamenlijke aftrap van de campagne.

15 februari 2018

Zeeuwse SP afdelingen organiseren een gezamenlijke aftrap van de campagne.

Campagne aftrap SP Zeeland

Op 21 februari organiseren de Zeeuwse SP afdelingen een gezamenlijke campagneaftrap. Iedereen is die avond uitgenodigd om kennis te maken met de SP en haar lijsttrekkers. De avond begint om half acht en na een korte opening zal Statenlid Sylvia Tuinder iets vertellen over kustbebouwing en de belangrijke rol die er is weggelegd voor lokale SP fracties. Vervolgens is er een kort intermezzo met een quiz, om de kennis van de aanwezigen over de SP en de lokale lijsten te testen.

De gastspreker van de avond is Cem Lacin, Tweede Kamerlid namens de SP en woordvoerder over infrastructuur, verkeer en milieu. Hij zal die avond vertellen wat het belang is van lokale verkiezingen en de ontwikkelingen die er zijn in Zeeland.

Na de pauze zullen de acht lijsttrekkers namens de SP in Zeeland uitgenodigd worden om in een korte pitch hun speerpunten voor de komende verkiezingen te verkondigen. Daarna is er de kans voor mensen uit de zaal om vragen te stellen aan de lijsttrekkers. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Tot ziens op 21 februari!

Namens de lijsttrekkers van Goes, Hulst, Middelburg, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen en Vlissingen.

Voor  wie: iedereen

Waar: Machinefabriek, De Willem Ruysstraat 99, Vlissingen

Hoelaat: vanaf 19:00 uur

Programma

19:00 uur: INLOOP

19:30 uur: Opening

19:40 uur: Statenlid Sylvia Tuinder- Kustbebouwing

19:55 uur: Korte quiz

20:00 uur: Pauze

20:15 uur: Tweede Kamerlid Cem Lacin- belang van de lokale verkiezingen

20:30 uur: vragen uit de zaal

20:45 uur: Pauze

21:00 uur: interviews Lijsttrekkers Zeeuwse afdelingen

21:30 uur: Afsluiting+borrel

Reactie toevoegen

U bent hier