h

Kerstman biedt handtekeningen aan in gemeenteraad

2 december 2016

Kerstman biedt handtekeningen aan in gemeenteraad

Foto: Lian Colijn

(tingelingeling)
HO. HO. HO. 
(tingelingeling)

Goedenavond allen, ik stoor toch niet, hoop ik? Want ik zou u wat aan willen bieden.

Nou heb ik gehoord, dat er hier in deze gemeenteraad geluiden opgaan, om mij m’n kerstgezelligheid af te pakken. Door een concentratie van supermarkten, op een troosteloos en ongezellig bedrijventerrein, ver van de bewoonde wereld.

Het college van B&W wil dit gelukkig niet. En daarom vind ik hun visie super. Ter ondersteuning bied ik u ruim 650 handtekeningen aan van winkelende inwoners, die mijn SP-elven bij de buurtsupers hebben opgehaald. Alstublieft. 

Ik wens jullie allemaal een prachtige kerstmaand toe en tot dan.

(tingelingeling)
HO. HO. HO. 
(tingelingeling)

Reactie toevoegen

U bent hier