h

SP Zeeland verleidt kiezer in aanloop naar Valentijnsdag

13 februari 2015

SP Zeeland verleidt kiezer in aanloop naar Valentijnsdag

Foto: Petra Coret

Op 13 en 14 februari gaan verschillende afdelingen van de SP in Zeeland de harten van de inwoners veroveren door hen te trakteren op Valentijnshartjes met een boodschap.

De boodschap luidt: “hebben wij een date op 18 maart?”, vertelt lijsttrekker Ger van Unen.

“Door het uitdelen van de hartjes hopen we zoveel mogelijk mensen tijdens de Provinciale Statenverkiezing naar de stembus te krijgen. Stemmen is altijd belangrijk,
maar nu zeker. Nooit eerder speelde de provinciale politiek zo’n belangrijkerol.”

De regeringspartijen van VVD en PvdA, gesteund door CU, SGP en D66 hebben de afgelopen jaren enorm gesnoeid in alles wat onze inwoners raken.

De thuiszorg, het openbaar vervoer en huren in Zeeland zijn maar een paar voorbeelden. We zien dagelijks de onmenselijke situaties die het gevolg zijn van deze bezuinigingen. Ouderen die
aan hun lot zijn overgelaten, studenten die in het weekend niet meer naar huis kunnen of mensen die gewoon de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen.

Daarom is het nu tijd om af te rekenen met deze afbraakpolitiek.

En die kans is er, omdat de leden van de Provinciale Staten de samenstelling van de Eerste Kamer bepalen. Zonder een meerderheid in de Eerste Kamer, kan de regering en de
foppositie van D66, CU en SGP inpakken!”

Welke meerderheid uiteindelijk in de Eerste Kamer aan de macht komt, bepaalt de kiezer door zijn stem uit te brengen. Vandaar de oproep “Hebben wij een date op18 maart?”. 

  • SP Vlissingen is 's morgens tussen 10:00 en 11:30  te vinden bij de winkelcentra in Paauwenburg, Papegaaienburg en Oost-Souburg.
  • Om 12:00 uur in de lange Zelke bij het Kruidvat met lijsttrekker Ger van Unen. 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier