h

2000 valentijnshartjes met een duidelijke boodschap

16 februari 2015

2000 valentijnshartjes met een duidelijke boodschap

Foto: Petra Coret

Op 14 februari, Valentijnsdag, stond de SP op diverse plaatsen in Vlissingen de valentijnshartjes uit te delen met een duidelijke boodschap. Lijsttrekker Ger van Unen en ons Vlissings kandidaat-Statenlid Sjaak Rijkse, die op de zesde plek van de kandidatenlijst staat, was  ook aanwezig.

Foto: Daniël Rijkse

De SP boodschap: “hebben wij een date op 18 maart?” maakte veel verschillende reacties los. Mensen die we op straat spreken zijn boos op onze regering. Ze hebben genoeg van de tweedeling in ons land, de afbraak van onze zorg en voorzieningen en de werkloosheid. Medewerkers moeten loon inleveren terwijl de directeuren blijven graaien!

Foto: Daniël Rijkse

Het is daarom hoogste tijd om af te rekenen met dit kabinet! Zijn we hard voor elkaar, of hebben we hart voor elkaar?

                            STEM 100% SOCIAAL, 

                                         STEM SP!

Reactie toevoegen

U bent hier