h

Bouw oefencentrum vertraagd

28 februari 2009

Bouw oefencentrum vertraagd

TERNEUZEN - De bouw van het internationale oefencentrum voor calamiteitenbestrijding in de Koegorspolder bij Terneuzen is ernstig vertraagd.

Volgens directeur Erwin Reijnders van Ricas, de Nederlandse dochter van het internationale veiligheidsconcern Group4Securicar dat het centrum wil bouwen, is de vertraging te wijten aan de langzame wijze waarop allerhande ruimtelijke-ordening- en milieuprocedures worden afgehandeld. Burgemeester Jan Lonink van Terneuzen weet echter dat ook de economische recessie zijn weerslag heeft op de planontwikkeling. ,,Ik heb begrepen dat het moederbedrijf vanwege de crisis een rem op de investeringen heeft afgekondigd", zegt Lonink.

Lees de rest van het artikel op de website van de PZC.

U bent hier