h

Werkgroep Goes e.o. van start

14 september 2006

Werkgroep Goes e.o. van start

SP in Goes langzaam op eigen benen.
Na drie bijeenkomsten op initiatief van Trix de Roos, is op 13 september de Werkgroep Goes e.o. van start gegaan. Een enthousiaste groep van zo’n 15 leden uit Noord- en Zuid-Beveland heeft aangegeven dat zij de schouders willen zetten onder deze Werkgroep, met de bedoeling uit te groeien naar een SP-afdeling. Totdat er een eigen afdeling is, werkt de werkgroep onder de hoede van de afdeling Vlissingen.

Als eerste activiteit hebben we op ons genomen om de Tribune vanaf oktober bij alle leden van Noord- en Zuid-Beveland te bezorgen. Een hele klus vanwege de vele dorpen waar onze leden wonen, maar veel mensen willen helpen en dat moet het mogelijk maken.
We leggen bij het bezorgen (of op een ander moment) contact met ieder lid in deze regio. Op een inlegvel in de Tribune zal de werkgroep zich aan de leden op de Bevelanden nader voorstellen.
De tweede activiteit is het campagnevoeren voor de Tweede Kamerverkiezingen. Drie leden uit de werkgroep Goes e.o. vertegenwoordigen de afdeling Vlissingen op de Regioconferentie van 17 september over het partijprogramma en de kandidatenlijst.
De bedoeling is ook dat vanuit Goes e.o. mensen naar het Congres van 7 oktober gaan. En daarna begint het echte werk van campagnevoeren.

Contactpersoon van de Werkgroep is Floor van Lamoen uit Goes, bereikbaar per email (bij voorkeur) fvanlamoen@planet.nl of telefonisch (0113)-230878. Meehelpen kan!

U bent hier